Sidor

2012-02-21

Funderingar

Jag har funderat, och funderat. Legat vaken på nätterna med ångest. Beslutet som jag vill komma fram till är om jag ska lägga ner bloggen eller inte.

Läslusten var helt borta förra året, jag läste sammanlagt 20 böcker, vilket är lite till och med för mig. Nu har läslusten återkommit, jag har läst 19 böcker hittills i år. Mycket tack vare min Kindle som jag fick i julklapp.

Nu är det istället skrivlusten som vägrar infinna sig. Jag tror att det mest beror på dåligt självförtroende. Att jag ser vad andra bokbloggare har skrivit och känner att jag inte har något att komma med i jämförelse.

Det finns så många bokbloggar, alldeles för många faktiskt, att min känns totalt onödig och överflödig. Hade jag haft bättre självförtroende, eller skrivit om bara en enda genre, så kanske det hade varit annorlunda.

Jag har inte riktigt bestämt mig än, men det lutar åt ett avslut.

Om någon är intresserad av att se vad jag har läst hittills i år (och ända sedan 2001), så har jag lagt in det på Goodreads: http://www.goodreads.com/review/list/7765189-olivia?shelf=2012

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snälla lägg inte ner! Jag gillar det du skriver och vill gärna kunna läsa din blogg i fortsättningen också.

/Saga

Cilia sa...

Ah jo, visst finns det kanske lite väl många bloggar nu ^^ Men det är ju skönt med tanke på att allt handlar om bloggarens personliga åsikter mer än att göra perfekta recensioner. Men du ska ju bara fortsätta ifall du tycker det är roligt eller givande såklart!

Cristina C sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Sluta skriv för alla andra då och skriv för dig! Önskar så att jag skrivit mer i mitt liv, minnen fastnar så mycket bättre när man satt ord på dem. Saker man glömt väcks till liv, människor i mitt liv som gjort fantastiska saker, har min hjärna valt att inte spara. Spara dina minne och tankar om böcker här, läs sedan om dem om 10 år och se om boken ger dig samma känsla, vad påverkar? Varför?
Jämför dig inte! Du är bäst på att skriva på ditt sätt! ALLTID!
Lycka till!