Sidor

2010-06-07

Tillbaka!

Jag har inte slutat blogga om nu någon befarade/hoppades det, jag har bara inte haft något vettigt att skriva om, eftersom jag inte läst ut några böcker på ett tag. Det har varit mycket skolarbete, och så har jag blivit lite besatt av The Sims 3 igen.

Nu har jag i alla fall läst ut Kyrkogårdsboken av Neil Gaiman, en bok som jag faktiskt blev ganska besviken på. Jag skriver mer om det imorgon.

4 kommentarer:

bokstavlarna sa...

Det har ju varit väldigt mycket skolarbete här på slutet, jag är glad att det är över. Och hösten verkar kunna bli lite lugnare (dvs inte så många salstentor). :)

Jag har också fått ett litet Sims 3-återfall också, fast bara för en vecka eller så. Det spelet är ett av de bästa när man är stressad och vill koppla bort verkligheten ett slag, allting är så mycket enklare för en sim!
Har du expansionerna också?

Olivia sa...

Ja, hösten blir nog bra. Måste ta igen en massa i sommar bara, eftersom förra terminen (höstterminen) var väldigt seg för mig, och jag har nästan alla hemtentor kvar.

Jag har expansionerna också, håller just nu på med att testa olika yrken. Men annars fastnar jag mest i byggnadsprocessen, eftersom jag kan tillbringa timmar åt minsta lilla detalj i ett hus.

Jag laddade ner en fruktansvärt rolig sim att spela med (viket jag annars inte brukar göra, eftersom jag gillar att skapa simmar själv), ett skelett: http://linna.modthesims.info/download.php?t=395831

Arina sa...

Jag har för mig att du inte är så förtjust i Gaiman?

Olivia sa...

Jag älskar en del han har skrivit, annat var ganska medelmåttigt.