Sidor

2008-07-28

Fortfarande segt

Jag skrev den 24:e att jag skulle avsluta dagen med att läsa ut Jadetronen. Det var visst lite väl optimistiskt. Jag hade då halva boken kvar, och sedan dess har jag läst omkring fem sidor. Måste sluta lova saker. Men jag kan faktiskt skylla på den olidliga värmen. Mitt sinne är lika förslöat som min kropp. Orkar knappt röra mig. Det är till och med för varmt för att gå och bada.

3 kommentarer:

Magister sa...

Attans! :-(

Själv lyckades jag läsa ut Icefalcon's Quest, sista delen i Barbara Hamblys Darwath-serie, idag. En trevlig avslutning, men jag hoppas hon återkommer till den serien någon dag.

Härnäst blir det nog faktiskt Renegade's Magic, möjligen alternerad med Dragon and Judge av Timothy Zahn (näst sista delen i en SF-ungdomsserie om en ung inbrottstjuv som lever i symbios med en drakliknande rymdvarelse).

Olivia sa...

Här är det dock segt värre. Har korkat nog påbörjat ännu en bok, Blodsbunden av Flannery O'Connor, som jag hittade för 20 kr på biblioteket.

Magister sa...

Farliga saker, de där biblioteksutförsäljningarna. Har lyckats missa de lokala här i Göteborg i ett par år nu, men när jag jobbade i Lerum i samma byggnad som kommunbiblioteket plockade jag upp Hittebarnet och andra sagor från landet Prydain och Trollkarlen i trädet av lloyd Alexander för ynka 10 kr st. Lyckligtvis har jag lyckats lägga band på mig, annars hade bokhyllesituationen här hemma varit ännu mera krisartad än den är just nu.

Blodsbunden känner jag tyvärr inte till. :-(

Yrs
Martin