Sidor

2010-01-26

Dagens loppisfynd

För sammanlagt 28 kronor fick jag:Jag är särskilt glad över Mervyn Peakes bok, eftersom jag köpte första delen i trilogin på samma loppis för några veckor sedan. Letade förgäves efter tredje delen, men jag vet att de har ett rum fullt med böcker som de fyller på från då och då, så det är möjligt att den ligger där och ruvar.

8 kommentarer:

Magister sa...

Varning för översättningen av Gormenghast-böckerna -- den lär inte vara speciellt bra (och med tanke på vem översättaren är kan man knappast vänta sig något annat).

Olivia sa...

Jag kan tänka mig det! Jag har tänkt köpa dem på engelska, men det blir liksom aldrig av. Fem kronor är ju i alla fall ingen större förlust... Om jag börjar läsa och inser att det är skräp är det ju bara att införskaffa originalet.

Anonym sa...

Haha, jag stod faktiskt och klämde på ett ex av Gormenghast idag på Stadsmissionen. Men den var alldeles för dyr med tanke på hur sliten den var, så jag lät bli att köpa den...

Olivia sa...

Bokstävlarna: Kul! Synd att den var för dyr. Jag har blivit bortskämd med att böckerna är så billiga på loppisarna i Lysekil, så när jag till exempel besöker Myrorna så tycker jag att deras böcker är svindyra.

Magnolia sa...

Alltid lika roligt att fynda på olika ställen för återvinning!

Anonym sa...

Priserna på loppisarna i Lysekil verkar ju vara väldigt trevliga minst sagt; för 28 kr skulle man knappt få hälften så många böcker om man gick till Myrorna. Och det tycker jag ändå är billigt!

Olivia sa...

Bokstävlarna: Du får komma och hälsa på någon gång!

Boktoka sa...

Åh Grå själar!!! Då gjorde du verkligen ett fynd. Jag ska snart ta mig an den Claudels andra bok på svenska.