Sidor

2008-08-06

LibraryThing

Om någon är intresserad så har jag lagt in nästan hela min boksamling på LibraryThing. Adressen är: http://www.librarything.com/catalog/annarosa

Det enda jag inte har hunnit lägga in än är barnböckerna samt några lådor böcker i ett förråd jag hyr. De lägger jag in när jag har flyttat. Då kommer jag nog komma upp i omkring tusen böcker.

2 kommentarer:

Magister sa...

Jag har funderat på att lägga upp min egen boksamling någonstans (är med på GoodReads, t. ex., och Facebook), men ser i mitt kartotek att jag har registrerat 2080 titlar, och då har jag ändå inte fått ändan ur vagnen att registrera en del av facklitteraturen (32 volymer uppslagsverk = 32 väldigt lika kort = väldigt tråkigt att knappa in). Skulle kunna ta bara allt fantastikrelaterat, men det landar ändå på 1619 titlar. Lat som jag är, låter jag bli. ;-)

Om du vill se bara årets fantastikrelaterade förvärv (och lästa böcker) och inte har något emot en narcissistisk skrytlista kan du kika in på www.catahya.net och söker på "Ningauble" i rutan Användarnamn nere till vänster. ;-)

Yrs
Martin

Olivia sa...

Jag kan berkligen rekommendera LibraryThing. Jag höll på och velade med olika grejer på Facebook, men de var inte alls lika bra. Fast iRead gillar jag.

Det var en lång lista du hade! Jag önskar att jag hade råd att köpa så många böcker.

Drömmarnas berg såg jag på din lista. Den planerar jag också att köpa. Jag lånade den på biblioteket och hann nästan läsa ut den, och tyckte att den var mycket bra. Men jag köper den nog på engelska, eftersom jag har en känsla av att språket är fantastiskt.

Before they are hanged har jag köpt också, men inte riktigt haft lust att läsa (så nu är den utlånad).

Jag skulle nog dö av avundsjuka om jag såg dina bokhyllor...