Sidor

2008-10-10

Nobelpriset

Har jag egentligen inget att säga om. Än en gång en totalt (för mig) okänd gubbstrutt som förmodligen skriver svår litteratur. Jag missade för övrigt hela spektaklet med avslöjandet, eftersom jag var så djupt försjunken i en annan fransmans bok. Recension kommer inom kort.

3 kommentarer:

Arina sa...

Jag hörde det på radion medan jag väntade på att lektionen i Information & Layout skulle börja. Lektion förresten, vi sitter och gör uppgifter ur en bok och det är skittrist och ganska meningslöst. Antingen så kan jag det redan eller så är det sådant som jag aldrig kommer att ha användning av. Som att göra små julkort i Paint t.ex. De har varken Photoshop eller Indesign så jag kan inte lära mig något nyttigt.

Jag kommer nog hoppa av kursen.

Magister sa...

Enligt mina kollegor (fransk- och svensklärare) är han inte så svår, och ska t. o. m. vara riktigt läsvärd. En av dem hade honom t. o. m. som favorit till priset i år.

Olivia sa...

Förmodligen skulle jag till och med gilla honom. Men så fort någon har fått nobelpriset i litteratur blir jag automatiskt allergisk mot den personens böcker. Allergin brukar ge med sig efter några år.